Gratis digitaal lezen
Mis nooit een uitgave
Thuisbezorgd

Kies je abonnement met cadeau

6 x
ELLE Decoration

Neem nu een abonnement op ELLE Decoration en ontvang een Pip Studio set t.w.v. €104,90 cadeau!

Voor de nieuwe collectie zocht het Nederlandse designmerk Pip Studio inspiratie in het Oosten. Dat leverde veel moois op, waardonder deze geemalleerde schaal en vaas in onyxgroen. Ze staan prachtig bij items met fleurige dessins, maar zijn net zozeer thuis in een minimalistich interieur. De set bestaat uit een geemaleerde schaal van 50 cm doorsnede en een metalen ronde vaas van 25 cm hoog, beide in dezelfde stijlvolle groentint. 

Neem een jaarabonnement op ELLE Decoration en je krijgt de Pip studio Blushing Birds set helemaal voor niets. Ben je al abonnee? Een abonnement op ELLE Decoration mét Pip Studio set is ook geweldig om cadeau te geven.

Bestel nu
 • Inclusief vaas en schaal van Pip studio t.w.v. €104,90
 • Gratis digitaal lezen
 • Mis nooit een uitgave
 • Inclusief €5,99 verzendkosten
€ 152,85
€ 53,94

6 x
ELLE Decoration

Neem nu een jaarabonnement op ELLE Decoration en krijg een Hinck-kussenset t.w.v. €100 cadeau!

Het is met stip het lekkerste moment van de dag voor velen: je na gedane zaken op de bank nestelen en eens goed onderuit hangen. Je maakt je hangplek nu nog fijner met de zachte en kleurige kussens van Hinck. Elk kussen is handgemaakt, met veel liefde voor detail. De set bestaat uit een linnenkussen in gebroken wit met okergeel borduursel (35 x 50 cm) en een okergeel wolvilten kussen (50 x 50 cm). 

Neem nu een jaarabonnement op ELLE Decoration en je krijgt de Hinck-kussenset gratis en voor niets. Ben je al abonnee? Je kunt ook gul doen en een abonnement op ELLE Decoration en de Hinck-kussenset cadeau doen.

Bestel nu
 • Inclusief Hinck-kussenset t.w.v €100
 • Gratis digitaal lezen
 • Makkelijk opzegbaar
 • Inclusief €5,99 verzendkosten
€ 147,95
€ 53,94

6 x
ELLE Decoration

Neem nu een jaarabonnement op ELLE Decoration en krijg een HKliving wandkleed t.w.v. €79,95 cadeau!

Heb je nog een mooie lege muur in je huis? Dan is dit wandkleed van HKliving de perfecte aanwinst. Het heeft een Azteeks patroon in een natuurlijke kleurencombinatie en is met zijn grootse afmetingen (90 x 180 cm!) een instant eyecatcher. Aan de achterkant van het kleed zijn oogjes bevestigd waarmee het kan worden opgehangen.   

Neem nu een jaarabonnement op ELLE Decoration en fleur direct je muur op met het fraaie HKliving wandkleed. Ben je al abonnee? Een abonnement op ELLE Decoration mét HKliving wandkleed is ook geweldig om cadeau te geven. 

Bestel nu
 • Inclusief HK Living wandkleed t.w.v. €79,95 
 • Gratis digitaal lezen
 • Makkelijk opzegbaar
 • Inclusief €5,99 verzendkosten
€ 127,90
€ 53,94

6 x
ELLE Decoration

6 x ELLE Decoration + HK Living lamp!

De dagen zijn weer kort,dus piekfijne verlichting is van het grootste belang. Deze elegante hanglamp van HK Living, met toepasselijke naam Trumpet, zorgt voor sfeervol licht in huis. Hij doet het goed boven de eettafel, maar ook in de slaapkamer of keuken. De Trumpet is gemaakt van vederlicht riet en uitgevoerd in stijlvol zwart. De lamp is 50 cm breed en 36 cm hoog.

Neem nu een jaarabonnement op ELLE Decoration en je krijgt de HK Living hanglamp Trumpet helemaal voor niets. Ben je al abonnee? Een abonnement op ELLE Decoration mét de lamp is ook geweldig om cadeau te geven.

Nu voor  €47,95 i.p.v. €146,95!

Bestel nu
 • Inclusief HK living hanglamp t.w.v. €99,-
 • Gratis digitaal lezen
 • Makkelijk opzegbaar
 • Inclusief €5,99 verzendkosten
€ 146,95
€ 53,94

Omschrijving

ELLE Decoration is hét blad voor de design- en interieurliefhebber. Het inspireert en motiveert om jouw leefomgeving beter te maken, of het nu mooier, leuker, slimmer, duurzamer of gewoon aangenamer is. Het tweemaandelijkse magazine barst uit zijn voegen van de laatste interieurtrends, trendsettende stylingproducties, betoverende interieurs en boeiende achtergrondverhalen en interviews.

Abonneevoordelen

Zes keer per jaar ELLE Decoration op je deurmat, zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel ligt.